Tak už nám jsou 3 roky!

31.03.2014 09:34

Tak už jsou nám 3 roky!

A chování? - Docela to s princeznami jde, hodně si vyhrají, teď jsou na sobě celkem dost závislé, ale zároveň také často vůbec neposlouchají, občas mě ignorují a já pak chytnu nerva a řvu, ale to také nepomůže, takže klíííd maminko...

Jardu spíš poslechnou, ale taky to není pravidlem...zkoušejí to na nás a dělají si z nás prču. :o)) Jedna na druhou chodí práskat, perou se, ale vzápětí se objímají a chtějí fotit, že jsou dvojčátka, tak pόzují :o)
Zoubky už konečně Verča má, ale protože se povedl jen jeden otisk a ten byl zmršenej, další pokusy nevyšly, protože Verča kousla zubařku a pak tu pusu už neotevřela, takže má sice to patro se zoubky hezký, ale ne kompletní, proto někdy snadno vypadne...

Tak se také stalo, že při oslavě, kdy jsem upekla dort potažený marcipánem s myškami, a když se zakousla do myší hlavy, prostě jí tam ty zoubky zůstaly a vytáhla myšku i se zoubky:o))))

Oslava byla povedená, byly nadšené z hromady dárků a z dortu také:o)

Největší radost měly z kuchyňky, z jedné strany byla kuchyňka a z druhé obchod.

A pak velká radost byla z piánka, holky nadšeně bušily do kláves, takže my už takovou radost neměli.:o)) Ale stálo to za to.

 

—————

Zpět